ירקות קלופים,חיתוך של תפוחי אדמה לציפס,פרוסות תפוחי אדמה,מקלוני תפוחי אדמה,בטונטים של תפוחי אדמה,ציפס אמריקאי,ציפס הולנדי,ציפס מטוגן,ציפס ודגים,ירקות שורש קלופים,בצל קלוף,קלקליף,,קלוף,מקולף,קילופים,משחק קילוף תפוח אדמה,מרכז הציפס,כל הירקות במקום אחד,יגזר מקוךף וחתוך,גזר,מתכונים של ציפס,ציפס של מקדולנד,לראות ולחתוך ציפסים מוכנים,ציפס קנוי,תפוגן,ציפס אחר,ציפס חריף,למה הציפס שלנו טעיםץירק,חסה,עלי בייבי,תפ"א,תפ יותר,מרכז הציפס וירקות קלופים,,

 

הקדמה צור קשר דף הזמנה גיוס סוכנים מחירון אינדקס  
 
 

טיפים - נגזרו מאתר סטיפס

מתכון צ'יפס עם בלילה - איך להכין צ'יפס בבלילה כמו בדוכני הפאלפל?

המצרכים:
========
4 תפוחי אדמה
חצי כוס קמח
מעט מלח
מעט סודה לשתיה
שמן לטיגון


אופן ההכנה:
===========
1. יש לקלוף את תפוחי האדמה ולפרוס אותם דק.
2. יש להכין משאר החומרים בלילה חלקה.
3. לחמם את השמן לטיגון.
4. לטבול את פרוסות התפו"א בבלילה ולטגן עד כדי הזהבה ותפיחה.

בתיאבון!
 

איך אפשר לטגן צ'יפס שלא יצא שרוף ושלא יהיה מלא שמן?

 
מצורף קישור עם הדרכת וידיאו להכנת הצ'יפס המושלם.
 

מדריך וידיאו

 

איך לטגן צ'יפס עם פחות שמן?

 
הוסיפו כף חומץ לשמן הטיגון והצ'יפס יספח פחות שמן לתוכו ויהיה בריא יותר.

עדי מציין שיש עוד שיטה, פשוט מבשלים את התפוחי אדמה לפני כן במים והם סופחים מים לתוכם ולאחר מכן הצ'יפס בטיגון יספח פחות שמן.
 

מה אפשר לעשות עם קליפות תפוחי אדמה?

 
1. הניחו בצלוחית בתוך המקרר - לספיגה של ריחות.
2. עשו מהם צ'יפס.
 

טיגון של צ'יפס בריא - איך נטגן צ'יפס בריא יותר?

 
איך מטגנים צ'יפס בריא יותר?

צ'יפס המטוגן בשמן קנולה, מקלוני ועגול יותר יהיה בריא יותר מאשר צ'יפס שטוגן בשמנים אחרים ורוויים בשמן ומצ'יפס שנחתך בצורה מלבנית ארוכה.
 

איך בודקים את חום השמן בטיגון?

 
זורקים לתוכו קיסם שיניים נקי (או חתיכת תפוח אדמה לצ'יפס). אם מסביב לקיסם נוצרות בועות - ניתן להתחיל לטגן

.

איך נשפר את טעם הצ'יפס?
 
נשרה את הצ'יפס לפני הטיגון משך חצי שעה במים עם מלח

.

איך לטגן צ'יפס פריך וטעים?
 
הפטנט שלי לצ'יפסים אגדיים הוא להשרות אותם למשך כחצי שעה בקערה עם מים קרים ומלח. הצ'יפס סופג את המליחות מראש, ובטיגון הוא הופך להיות פריך מאד. לעיבוי המעטפת והוספת פריכות אפשר לעשות כך: להכניס לשקית ניילון גדולה כף אחת או שתיים של קמח עם קצת מלח. לסנן את הצ'יפסים ממי המלח בהם היו שרויים, לנגב אותם היטב במגבת מטבח נקייה, להכניס בכל פעם כמות של צ'יפס לשקית הניילון, לנפח אותה כמו בלון, לשקשק ולנער. שכבה דקה של קמח תצפה את פני הצ'יפס, ותיתן לו קליפה פריכה בעת הטיגון.

אנו נשמח לשרת אתכם בכל עת ניתן להתקשר

  0527818911

לחץ כאן בכדי להדפיס מחירון

 פקס הזמנה

08-8540005   טלפקס 

 
כדורי ציפס   טיפים

פיש אנד צ'יפס ויקיפדיה

ב100 -  גרם צ יפס כ- 557 קלוריות
כדורי ציפס   טיפים

משחק מיומנות : קילוף תפוח אדמה - על סטופר

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

חדש באשדוד והדרום, מפעל  יחיד המספק ירקות שורש קלופים וחתוכים,מסעדות,אולמות וגני אירועים,מוסדות ומפעלי מזון - צרו קשר כבר עכשיו

בניית אתרים

כל הזכויות שמורות לאדם 0525412620