גרNYולה

בריאות בכל טעימה






הבעיה והפתרון
אנחנו נחשבים מובילים בתחומינו, יש לנו ידע,כישורים וחדוות היצירה שהיא מלאת אהבה למוצרים שלנו,מכאן נובעת היכולת לשדרג את קו המוצרים ולהעמיד אותו ברמה הגבוהה ביותר.

לגרנולה מסחרית יש שתי בעיות: ראשית, שיבולת שועל ואגוזים חייבים להיות טריים כדי להיות נפלאים באמת. הגרנולה אמנם מחזיקה מעמד יפה לאורך זמן בלי להתקלקל לגמרי, אבל מי שיקנה אותה במרכולים ובחנויות הרגילות ייתקל רק לעתים רחוקות בגרנולה טרייה ממש.


שנית, יש פער עצום במחיריהם של מרכיבים שונים בתערובת. הואיל ושיבולת שועל, שמן וסוכר הם זולים יחסית, היצרנים המסחריים מתפתים להגדיל את חלקם עוד ועוד על חשבון המרכיבים היקרים יותר (אגוזים, פירות יבשים, דבש, חמאה). בעקבות זאת הורגלנו לצרוך גרנולה נחותה וחסרת אופי.

החדשות הטובות הן, שאצלנו תהליך הכנת הגרנולה נעשה בדרך ביתית ומשובחת,באופן שמאפשר לנו שליטה ברמות המתיקות והמליחות של המוצר,אנו שמים דגש מיוחד בשילוב הטעמים וביחס בין המרכיבים השונים, תוך כדי הבטחת טריות מרבית. המתכונים שהבאנו באתר  הם בסיס לאלתור ולהתנסות של שנים עד שהגענו לבסיס של מצויינות.

העקרונות זהים: אנו משתמשים בחומרים טובים וטריים (כל המוצרים שלנו מיובאים ונקנים מחברות המתמחות באגוזים, תבלינים וקטניות, חשוב לנו מאוד שכל האגוזים והזרעים שבהם אנו משתמשים יהיו לא קלויים ולא מומלחים), את הקלייה אנו עושים בעדינות ובהשגחה מתמדת תוך ערבוב מתמיד של התערובות עם הפירות (יבשים או טריים) בכדי שכשהמוצר שלנו יגיע אליכם בפריכות ובטריות שאתם אוהבים. כשהחומרים המשובחים מדברים - אי אפשר לטעות, ועוד משו חשוב לא פחות כל האריזות שלנו גם השקיות וגם הצנצנות כולן אטומות לאוויר - וואקום , הדבר מאפשר לנו שמירה ופיקוח מקסימאלי על טיב המוצר.

מה אומרים עלינו המבקרים

איך הטעם? גרנולה מעולה, עדינה וטעימה, נטולת-שמן, עשירה בשפע של גרעיני דלעת, אגוזי קשיו, גרעיני חמניות, שומשום, זרעי פשתן אורגניים לא קלויים, מועשרת בפיסות תמרים ובמעט מדי חתיכות חלבה (שזה לגמרי שוס). שימו לב לאחד המרכיבים ברשימה: אהבה.

קלוריות ב-100 גרם: 448

המחיר: 36.00 שקלים ל- 500 גרם

להשיג ב: חנויות טבע מובילות. הכשר פרווה

ציון: 9

 


 

 

 

 

 


התמונה להמחשה בלבד